Kære Folketingsmedlem – tillykke med valget!

Kære Folketingsmedlem – tillykke med valget!

Skrevet af Helle Nielsen i Fra Formanden

Kære Folketingsmedlem – tillykke med valget!

LO Fyn ønsker jer alle tillykke med valget til Folketinget og ser frem til et godt samarbejde med fælles fynske interesser.

LO Fyns bestyrelse har drøftet og besluttet, at inviterer alle jer 18 fynske valgte FM’er til mandagmorgen møder. Vi har mange fælles interesser for Fyn og ikke mindst for Danmark.

Vi tænker, at inviterer gruppen mindst 2 gange årligt. I vil forud for mødet modtage en dagsorden så der er mulighed for alle, at forberede sig. Dog tænker vi, at det vil være en ide med et punkt: Nyt fra MF’erne ligesom det skal være muligt, at der kommer ønsker fra jer til dagsorden.

Vi håber, at I har lyst til, at deltage. På det første møde drøfter vi også formen fremadrettet. Det første møde vi inviterer til er mandag den d. 17. august kl. 9.00 – 10.30. Mødet afholdes på Lumbyvej 11 5000 Odense i Mødecenter Odin havnepark.

Sammen skaber vi værdi: Fagbevægelsen er meget optaget af: Arbejde til alle, kvalitet i velfærd og gode job m.v. LO og FTF har i fælleskab sat 22 punkter på dagsorden. I har helt sikkert hørt om flere af punkterne før og under valget. Jeg vedlægger udgaven som pdf.Sammen skaber vi værdi – de 22 forslag

Lad mig høre fra jer.

God sommer og ikke mindst god arbejdslyst.

Helle Nielsen formand LO Fyn

02 jul 2015


});